Test
27.07.2024
Kliknite a pozrite si Hit na dnes!Kliknite a pozrite si Hit na tento týždeň!Klknite a pozrite si Hit na tento mesiac!Kliknite a pozrite si Hit na tento rok!Nachádzate sa na stránkach www.tourist-channel.sk v slovenskom jazyku!Nachádzate sa na stránkach www.tourist-channel.sk v slovenskom jazyku!Stránky www.tourist-channel.sk v anglickom jazyku!Stránky www.tourist-channel.sk v anglickom jazyku!

Folklór na Slovensku a Česku

 




LEGENDÁRNE DIVADLO SEMAFOR OPÄŤ V BRATISLAVE!


  [ pridané: 10.02.2013 ]

Bratislava nie je len politickým, ale aj kultúrnym a športovým hlavným mestom Slovenska. Jeho kultúrna scéna je vďaka tomu, že počas dejín to bolo mesto mnohých etník, výsledkom rôznych vplyvov –  nemeckého, slovenského, maďarského, židovského a ďalších. Bratislava sa pýši mnohými divadlami, múzeami, galériami, koncertnými sieňami, kinami, filmovými klubmi a zahraničnými kultúrnymi inštitúciami. Nachádza sa tu aj najväčší futbalový a hokejový tím, areál vodných športov na Dunaji a mnohé chodecké a cyklistické chodníky v meste a jeho okolí. V Bratislave je množstvo kaviarní a reštaurácií s ponukou medzinárodnej i slovenskej kuchyne ako aj veľa rušných barov a klubov.


LEGENDÁRNE DIVADLO SEMAFOR OPÄŤ V BRATISLAVE!
KAM SE PODĚLA VALERIE, Jiří Suchý
Divadlo Semafor , Praha
22.2.2013, piatok, 19.00
23.2.2013, sobota, 19.00
Vstupné: 12 €, 14 €
Libreto, hudba, text piesní, réžia: Jiří Suchý
Hrajú: Jiří Suchý, Jitka Molavcová, Václav Kopta, Jolana Smyčková, Zuzana Říhová, Karolina Gudasová, Dáša Zázvůrková, Lucie Chlumská, Michaela Mrázková, Petr Šudoma, Ondřej Havel, Bartoloměj Veselý, Petr Macháček, Marek Solnička, Peter Veslár, Petr Šudoma, Petra Beoková, Marta Sovová, Barbora Smejkalová  

Diváci sa v ďalšom skvelom predstavení z pera legendárneho Jiří Suchého ocitnú v prostredí ústavu, kam sa "odkladajú" hyperaktívni jedinci, ktorí svojim správaním sa obťažujú rodinu. Svoju dcéru tu odložia i manželia Couvalovci (J. Molavcová a J. Suchý). Po dvadsiatich rokoch si pre ňu prichádzajú, no dcéra Valéria záhadne zmizla. Skvelú zohratú dvojicu doplnia i nové herecké tváre a nebude chýbať ani Orchester divadla Semafor, ktorý pod vedením Jiřího Svobody predstaví divákom podmanivé melódie.


Info:
         e-mail: trade@ba.psg.sk
         tel.: 00421-903447629, 00421-650340155
   
Atrakcie
      
E-mailujte nám
 
domov

hore