Test
27.07.2024
Kliknite a pozrite si Hit na dnes!Kliknite a pozrite si Hit na tento týždeň!Klknite a pozrite si Hit na tento mesiac!Kliknite a pozrite si Hit na tento rok!Nachádzate sa na stránkach www.tourist-channel.sk v slovenskom jazyku!Nachádzate sa na stránkach www.tourist-channel.sk v slovenskom jazyku!Stránky www.tourist-channel.sk v anglickom jazyku!Stránky www.tourist-channel.sk v anglickom jazyku!

Folklór na Slovensku a Česku

 




12. Rusínska zábava v Bratislave


  [ pridané: 11.10.2013 ]

12. Rusínska zábava v Bratislave
Združenie molodŷ.Rusynŷ Vám už tradične prináša obľúbené podujatie, na ktorom sa každoročné stretáva viac ako 400 Rusínov a priaznivcov rusínskej kultúry, tanca a spevu zo širokého okolia Bratislavy.
Toto obľúbené podujatie sa zúčastňuje festivalu: Pestré Slovensko – Deň národnostných menšín. Ide o jednodňový celoslovenský festival, ktorého cieľom je upriamiť pozornosť na to, ako a čím obohacujú národnostné menšiny kultúru a spoločnosť Slovenska. Do projektu sa zapojili neziskové organizácie, kluby, divadlá a iné kultúrne ustanovizne, ktoré počas tretej októbrovej soboty venujú svoje priestory a kapacity podujatiam, na ktorých sa predstavia rôzne menšinové kultúry.
Hlavným organizátorom festivalu je o.z. Minorma – Kultúrny inštitút národnostných a etnických menšín, ktoré zastupuje kultúrne, ekonomické, spoločenské a právne záujmy národnostných a etnických menšín žijúcich na Slovensku.
Pozývame Vás na 12. Rusínsku zábavu v Bratislave.
Počas večera sa o zábavu postará hudobná skupina Avalon a FS Ruthenia z Bratislavy. Pripravený bude samozrejme aj fotoateliér na tému jediného úspešne sa rozbiehajúceho rusínskeho rádia na Slovensku Rusyn FM. Nebude chýbať ani tombola so zaujímavými cenami


Info:
         e-mail: trade@ba.psg.sk
         tel.: 00421-903447629, 00421-650340155
   
Atrakcie
      
E-mailujte nám
 
domov

hore